On-page Fejl som næsten alle laver

No Comments

Når jeg får en kunde kigger jeg altid på deres on-page SEO, altså det indhold og inholdets opsætning på deres websted. Ofte ser jeg at det igen og igen er de samme fejl som fremkommer, så derfor har jeg valgt at skrive denne lille tråd så du kan få rettet op på hyppigt fremkommende on-page fejl.

Title Tagget

<Title> tagget er meget vigtigt når man skal fortælle Google hvad ens websted handler om. Derfor er det vigtigt at man holder det kort og præcist. Jeg har flere gange set folk skrive langsætninger i deres title tags. Dette holder ikke, og title tagget skal ihvertfald IKKE indeholde over 70 tegn. Dette er der ingen grund til, og det vil ikke gavne noget som helst. Jeg har somme tider kigget på nogle sites med over 150 tegn i, og det gavner intet og gør det faktisk sværere for både bruger og Google at regne ud hvad der sker her.

Keyword Tags

Keyword tags er fra gammel tid, og bliver slet ikke brugt af Google mere. Det var noget man i sin tid skrev i sin HTML kode for at informere hvad ens side var om. Men dette er ikke nødvendigt længere og google-bot ignorer dem faktisk fuldstændig. Og hvis de har nogen funktion bevidner de bare om en gammel spammy hjemmeside som ejeren ikke har opdateret i lang tid.

Meta Description

Meta deskriptionen aka. meta description er der hvor du kort og præcist fanger brugerens opmærksomhed. Dette er også et hyppigt fremkommende problem som jeg ser hos mange sites. De gør deres deskriptioner lange. Og idet Google kun viser de første 150 tegn er der ingen grund til at skrive en roman her. Det er noget af det første man ser når din website er rankeret i Google, så det er ekstremt vigtigt at den sidder lige i skabet. Meta Deskriptionen kan se sådan her ud. Men på WordPress websider vil jeg anbefale WordPress SEO af Yoast som gør det rigtig nemt at sætte denne deskription uden erfaring inden for kodning.

<meta name=“description” content=”Billig mad fra Haunstrup der bare smager. Vi leverer ud af huset, og er åben alle hverdage>

Dette var en kort tråd om hvordan man hurtigt kan få styr på nogle af mest hyppigt fremkommende on-page fejl, som hvis ikke gjort rigtigt kan resultere i en mindre indtjening end forventet.

|Seotek CEO| Jeg beskæfter mig meget med SEO, konversions optimering og webdesign.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts
No Comments